شاید شما هم مجبور شده باشید یک کامپیوتر ارزان قیمت را با خرید قطعه از بازار، اسمبل کنید.
در اینجا به شما یاد می دهیم چگونه با توجه به قطعات موجود در بازار، یک کیس ارزان و پر قدرت جمع کنید.
پردازنده/ Processor
اجازه بدهید با قلب کامپیوتر شروع کنیم که چیزی نیست جز پردازنده Processor
در این بین پردازنده چیزی جز سی پی یو نیست که با جی پی یو باید سازگاری داشته باشد.
پیشنهاد ما مدل AMD A4-5300 Trinity APU است که 3.4 تا 3.6 گیگاهرتز سرعت داشته و در حالت توربو دو هسته ای آن عمل می کند که همراه با دایرکت ایکس 11 و گرافیک Radeon HD 7480D می آید و قیمت آن 55 دلار است.
مادربرد/ Motherboard
ترینیتی AMD نیاز به مادربردی دارد که سوکت اتصال دهنده FM2 برای پردازنده داشته باشد و به همین خاطر مادربرد انتخابی ما MSI FM2-A55M-E33 است که هم ارزان بوده و هم فیچرهای بالایی را در خود جای داده است. بالا بردن پرفورمنس در کمتر از یک ثانیه با داشتن ویژگی اتو آورکلاکینگ / OC Genie II. همچنین clickBIOS II دارد که کاربرد آسان اینترفیس ها را در بر می گیرد.همچنین سوپر شارژر دارد که شارژ وسایلی مانند آی پد، آیفون و انواع گوشی های هوشمند را در خود جای داده است. قیمت این مادربرد 50 دلار است.
هارد/ Hard
وسترن دیجیتال 500 گیگ با مارک WD5000AAKX با سرعت 7200 دور در دقیقه و ساتای 6 گیگابیت بر ثانیه و 16 مگ کش، به قیمت 60 دلار کار شما را راه می اندازد.
رم/RAM
دو تا رم دو گیگ از نوع DDR3 با سرعت 1333 برای این کامپیوتر با قیمت 35 دلار مناسب به نظر می رسد.
دیسک درایو / Optical Drive
با 40 دلار می توانید یک کومبو درایوی که بلو ری نیز پخش می کند با مارک LG Black UH12NS29 خریده و به کیس خود متصل کنید. یکی از ویژگی های آن تولید بسیار پایین نویز هنگام گردش درایو است که یکی از مزیت های آن به شمار می رود.
کیس و پاور / Chassis + PSU
کیس و پاور را روی هم می توانید با 50 دلار سر هم کنید. در اینجا کیس و پاور مارک Rosewill پیشنهاد می شود اما هر چه ارزان تر بخرید، ضرر نمی کنید به این شرط که استاندارد بین المللی داشته باشند تا پاور بعدا نسوزد!
برای این کیس، پاور R103A با قدرت 350W مناسب به نظر می رسد.
همان طور که می دانید سر هم کردن و اسمبل کردن کیس ، ارزان تر از خرید کیس از بازار است و بسیاری از کاربران به جای پرداخت هزینه اضافی، ترجیح می دهند تا به جای پرداخت اضافی، روی قطعات بهتر سرمایه گذاری کنند.
بعد از انتخاب قطعه، نوبت به نصب قطعات می رسد و بعد عیب یابی و راه اندازی کامل سیستم.
مادربرد را از جعبه در آورده و روی سطحی که باعث خوردگی پشت آن نشود، قرار دهید.
رم ها را در اسلات مخصوص جا زده و از اتصال کامل آن مطمئن شوید.
سی پی یو را مطابق دستور العمل در جای خود روی مادربرد بگذارید.
حالا می توانید مادربرد را داخل کیس قرار داده و پیچ ها را ببندید.(برخی مادربرد را داخل کیس بسته و بعد رم و سی پی یو را وصل می کنند)
پاور را داخل کیس پیچ کنید و سیم ها طوری قرار گیرد که به اتصالات مرتبط با مادربرد به راحتی و بدون دردسر وصل شود. سیم ها را مطابق دستور العمل و در جای صحیح خود روی مادربرد (با خواندن محل صحیح قرا گرفتن سیم ها در سوکت مادربرد و جای مخصوص شان) قرار دهید.
هارد را در جای خود قرار داده و سیم های هارد و سایر سیم های مرتبط را به ماردبرد وصل کنید.
دیسک درایو را سر جای خود پیچ کرده و بعد از نصب سایر قطعات و امتحان اتصالات ، کیس را به بغل خوابانده و آماده روشن کردن کنید.
وقتی از همه اتصالات مطابق دستور العمل آنها مطمئن شدید می توانید سیستم را روشن کرده و در بایوس رفته و تنظیمات لازم را مطابق دلخواه انجام دهید و کیس را آماده نصب سیستم عامل کنید.
عیب یابی و یا عدم اتصال برخی قطعات در این مرحله انجام می شود و بعد از اطمینان حاصل کردن از کار کردن قطعات، به نصب سیستم عامل اقدام کنید.